juliasandberg

Kategori: Efter

Första veckan hemma

Flygturen hem gick bra! Var kul att få se alla från STS igen, särskilt Julie och alla svenska tjejor. Emma mötte mig i Auckland och väntade med mig mina sista timmar i NZ, var kul som alltid med henne. Fick säga ett ledsamt hejdå till henne efter det:(

Vi mellanlandade i Singapore där vi sa hejdå till alla som inte var skandinavier, och sedan flög vi till Köpenhamn. Sedan var det sista flyget till Göteborg, och jag mådde så konstigt. Var märkligt att höra svenska överallt och alla var så snygga haha. Fick panik när vi landade och var tvungen att vänta tio min innan jag kunde gå ut genom dörrarna. Gick ut hand i hand med Becka och fick världens finaste överraskning, alla mina vänner var där och min familj och kusiner, blev så lycklig. 

Fikade sedan hos mig med några, och var med mammi hela kvällen. Dagen efter åkte jag och pappa och fixade massor av grejer som behövdes bli fixade, tog ett tag. Myste med honom hela kvällen efter det, och åt lax för femte gången sedan jag kom hem. Dagen efter det så åkte jag ut till Koster med Alex för en natt. Var så mysigt och kul att äntligen få vara med henne, i skärgården. Vi tog cykelturer, paddlade kajak, drack cider och brände oss i solen. 

Sedan åkte jag till landet till mamma och Martin, har saknat det stället så mycket!! Sov där en natt och idag åkte jag hem till Göteborg. Åt räkor och kräftor idag för första gången på så länge, SÅ GOTT. Imorgon åker jag till Oslo för att vara med Julie i tre dagar, ska bli så kul.Efter det åker jag till Kungshamn igen och sedan får vi se vad händer, ska bara göra massa kul. 

Jag mår helt okej över att vara hemma, försöker göra grejer hela tiden för att inte hinna tänka. Saknar alla i Nya Zeeland jätte mycket men känns ändå bra att vara med alla mina älskade här hemma. Sverige är även fantastiskt vackert. Förhoppningsvis får jag träffa Valentina snart på något sätt.

Detta är nog det sista inlägget jag gör på den här bloggen. Tack till alla som följt mig och lycka till alla framtida utbytesstudenter! Åk, ni kommer inte ångra en sekund. Om någon vill fråga mig något så får ni jätte gärna bara skriva till mig på Facebook eller Instagram.

PUSSAR

 

Motueka

Hellohello Ligger just nu i en hängmatta på ett ascoolt backpackers i motueka vilket är längst upp på södra ön. Igår lämnade vi Wanaka efter en underbar vecka och kan definitivt konstantera att det är mitt favoritställe i nya Zeeland. Idag har vi mountainbikeat vilket slutade sådär då vava åkte ner i ett dike och skada benet. Imorgon bär det av mot norra ön och Wellington för en natt! Kommer berätta allt när jag är hemma igen, pussar!

Auckland

Hej! Fungerar inte att blogga på datorn så därför har jag inte bloggat på ett tag. Hoppas det funkar på måndag så ska jag skriva om seglingen! Idag åker jag och värdfamiljen till auckland fram tills måndag eftersom det är Labour weekend. Vi skulle egentligen ha åkt till Rotorua men det ska tydligen vara stormigt i helgen och då är inte camping och utomhusaktiviteter det bästa. Ha en superbra helg!!

Man dör ju

Upp