juliasandberg

Sleepover and Lacrosse

Hellohello

Veckan har varit superduper bra och har gjort en massa kul grejer. Har gått upp Parahaki med Valentina, glad wrapped Josh bil efter att han har fått sitt restricted, gått på massa promenader med mina tjejer, spelat lacrosse och kollat på en jättekul pjäs från Boys High. Lacrosse var så kul, ska börja göra det två gånger i veckan nu. Var jättesvårt att fånga bollen i början men fick till det i slutet! Det är tydligen en väldigt aggressiv sport så måste köpa munsak så mina tänder inte går sönder:)

I fredags åkte jag hem till Emma och Valentina och sov där. Vi simmade, vattnet börjar bli ganska kallt nu men det funkar fortfarande för mig! På natten gick vi ut med hundarna och kollade på månen som var helt sjuk stor och glänsande. På lördagen åkte vi in till Whangarei, vi gick en promenad och mitt i allt började det storma och ösregna. Jag som aldrig är förberedd för sånt var iskall och blöt resten av dagen. Sedan mötte vi James och Matthew och gick och bowlade med några andra, jag ledde faktiskt i början men förlorade ändå. 

På lördagkvällen åkte jag till Tutukaka med familjen för middag, och sedan hämtade Lauren upp mig och vi åkte till Tia. Vi hade en sleepover med några andra tjejer och killar, och jag var tvingad till att kolla på skräckfilm. Blundade ganska mycket och sov faktiskt bra efter, förutom att Lucy började prata i sömnen haha. Idag åkte jag hem med Lucy och nu är det lazy sunday, ska kolla på film med Vava och sen gå upp Parahaki med Sarah. 

Hoppas ni också har haft en jättebra vecka!!

Hur mycket kommer jag sakna min älskade Valentina??? Får panik

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas