juliasandberg

Rudimental och mors dag

Heeej bloggen

Har vart en bra första vecka i skolan, och trivs verkligen bra nu. Dock börjar det bli väldigt mycket arbete och jag har noll motivation när jag vet att det inte spelar någon som helst roll hemma..Har i alla fall lärt mig bättre spanska än vad jag någonsin har kunnat. 

I onsdags åkte jag, Abby, Lyvia och Lauren från skolan på lunchen för att fixa oss inför Rudimental, och sedan åkte vi ner till Auckland. Efter lite kaos med diverse personer i publiken så fick vi asbra platser i mitten av allt nära scenen. Konserten var helt fantastisk och dom hade med alla mina favoriter, det var en så bra vibe och tror faktiskt att dessa är mitt nya favoritband. Var askul med tjejerna med, är så glad att jag fått träffa alla dessa personer. Vi åkte mot Whangarei kl 24 och kom hem mitt i natten, sedan var det skola dagen efter. 

Har också spelat badminton två gånger, vilket har varit kul, känns bra att ha fasta träningar igen som jag liksom måste gå till. I fredags tog jag det lugnt vilket var så skönt eftersom jag har varit så upptagen hela tiden sedan Australien och har varit småsjuk. På lördagen åkte jag in till stan och träffade Valentina och Liina som är en finsk utbytesstudent från STS. Vi åt sushi, pratade och kollade på the bachelor. På kvällen skulle jag ha åkte till stranden med några från skolan men kunde varken få skjuts dit eller hem. Det är det som jag tycker är jobbigast med mitt utbytessår, det är så svårt att ta sig överallt! Hemma är det så enkelt att bara ta bussen när ingen kan köra. Eller ännu bättre nu när alla mina vänner ha körkort när jag kommer hem:P

Idag är det mors dag i NZ så imorse åt vi jättegod frukost och jag gav Sarah ett kort och ett ljus. Hon har verkligen blivit som en till mamma för mig, kommer sakna henne så läskigt mycket. Sedan har vi gått på en promenad och gått på bio, vi såg en ny kiwi film som kommit ut. "The hunt for the wilderpeople", den var superbra och rolig, även väldigt kiwi. Rekommenderar om ni vill se något att skratta åt + höra maori/kiwi accenten.

Nu har jag ätiti middag och ska packa för imorgon, sedan se ett avsnitt av Grey´s Anatomy. Imorgon är det skola, och efteråt ska jag gå upp Parahaki med Valentina. 

Som jag har förstått så är det heatwave just nu i Göteborg, weho!! Njut, ni har det varmare än mig. Börjar faktiskt bli lite höst här nu, vissa träd är fortfarande super gröna och några är höstiga. Älskar hösten. 

Har även varit i NZ i 300 dagar nu!!! (och har fått mina flygbiljetter hem)

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas