juliasandberg

Mount Manaia

Heej!

Mitt lov är strax slut, och skolan börjar imorgon. Resten av lovet har varit jättebra! I fredags hade jag och Alex bilen, och vi åkte ut till Whangarei Heads. Med mig som navigator gick det sådär att hitta, vi körde förbi mount Manaia 3 gånger innan vi förstod att det faktiskt var Manaia. Men vi fick lite scenic adventures så det var all good. Vi gick upp för berget vilket var jätte coolt, det var den finaste utsikten jag någonsin sett uppifrån ett berg. Efter det åkte vi och letade upp Ocean beach som ska vara den finaste stranden där ute, och satt där och prata i solnedgång. Sedan tog jag ett bad och sen åkte vi hemåt till Brendons jobbfest.

På lördagen tog vi det lugnt, och jag startade min essay som ska in snart...Vid 5 åkte jag till Emma och var med henne lite innan vi åkte till Lucy där vi åt hemgjord pizza vilket var helt sjukt gott. Sov sedan hos Emma och imorse gick vi ut och gick på stranden med hundarna, efter det bada jag igen. Förstår inte varför ingen vill bada med mig längre haha, vattnet är fortfarande över 20 grader.

Idag regnar det så skriver mer på min essay. Ska klippa Alex hår strax och sen fixa för skolan imorgon, yey. Tänkte börja med en detox imorgon för 4 veckor, där jag inte ska äta kolhydrater, socker, mjölkprodukter och kött. Ska försöka få bort mitt sockerberoende och jag är faktiskt jättetaggad. 

På onsdag ska jag till Rudimental på kvällen, vilket ska bli så kul!! Annars är det inte så mycket mer planerat på ett tag. Leanne ringde förut och sa att jag endast har 9 veckor kvar??

Kramar

Pussar med Emmas hund // On our way //  Ocean beach 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas