juliasandberg

42 dagar kvar

Heyheyy!

Ännu en vecka har gått, tiden går så snabbt. Lämnar om 42 dagar, ser fram emot det samtidigt som jag inte alls vill åka. Det skiftar mycket, men innerst inne känner jag att jag vill hem till mitt riktiga liv. Och krama familj och vänner såååå mycket!!!!

Har inte hänt så jätte mycket speciellt den här veckan, det är sista veckan utan spännande äventyr tror jag, har massa planer för resten av veckorna här. Har varit i skolan som vanligt och hängt med Valentina och Emma efter skolan några gånger. I fredags var det crosscountry, hela skolan sprang i olika race upp och runt en kulle. Var ganska kul, satt mest och pratade hela dagen. På kvällen var jag hemma med familjen, vi har en fransk tjej här i en vecka så det är kul! Hon 25 år och åker runt NZ.

I lördags åkte jag in till stan och fixade lite saker och kollade på Vales netballmatch. På kvällen hade jag en väldigt bra skypedate med Julie. Idag gick vi min favorit promenad ut till Tutukaka lighthouse, det är så vackert. Var lite krångligt att komma dit då det var high tide, så blev ganska blöt, gjorde promenaden ännu mer kul:)) Vi har också haft en liten kattunge här under helgen, så det har varit mysigt.

 Imorgon ska jag gå upp Parahaki med min kära Valentina, och i helgen är det långhelg då det är drottningens födelsedag. Vi ska på fredag åka till Cambridge, och sedan vidare till Raglan. Weho!

Nu börjar det gå mot vinter så börjar bli lite kallare, men badade ändå idag efter promenaden. Jag är taggad på att komma hem till svensk sommar! 

Ha en jättefin vecka<3

Så söt // Toppen av Parahaki // Regnbåge!! // NZ<3

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas