juliasandberg

Huanui bal

Heeyyy

Allt är fortfarande super duper bra och det börjar bli väldigt ledsamt att jag åker snart. Idag har jag gått upp Parahaki som vanligt med Valentina, och imorgon ska vi fika och jag måste hitta en avskedspresent till familjen.

Helgen har varit hur bra som helst. I fredags kom Valentina hit och vi kollade på film och dansade lite för länge för att gå på en bal dagen efter haha. På lördagen hade jag några av tjejerna här för att få smink och hår gjort från en av Sarahs vänner, hon var grym! Jag var dock sist och det blev väldigt stressigt där på slutet, råkade även messa upp eyelinern så hon fick göra om den. Efter allt detta åkte vi till Preball hos Ashlee, och sedan till balen! Balen var superkul, dansade massor och tog foton. Mina fötter blev så sore av klackarna men jag höll ut tills 12 då vi åkte till Afterball hos James. Festen var nästan roligare än balen, dansade och badade. Somnade inte förens 6 och fick kanske en timmas sömn, yey älskar att vara uppe hela nätter. Känns som att jag inte slösar bort tiden då hehe:))

På söndagen var jag mest hemma och vilade. I helgen är det Girls High bal som jag och alla tjejer ska på med, ska fixa smink hos mig och sedan ta massa foton. Girls high är mycket större än Huanui så kommer nog vara mycket större och en massa fler personer, är taggad. 

Alla mer formella bilder från balen kommer komma i veckan tror jag, så postar dom då! Har bara några random bilder och selfies.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas