juliasandberg

Girls High ball

Holaaa

Ännu en vecka har gått snabbt, och nu om två veckor kommer jag att ha fullt upp med att packa och krama familjen. Jag är så förvirrad just nu, vet inte hur jag känna. Vill så gärna hem till vänner och familj och Sverige, liksom få tillbaks mitt riktiga liv. Men just nu så älskar jag livet här och är väldigt bra kompis med alla, känns så jobbigt att lämna när allt är som bäst. Försöker tänka att alla här kommer att lämna för uni snart ändå och splittras. Hade verkligen velat komma tillbaks nästa sommar för det kommer vara sista gången innan alla flyttar över hela landet. Men thats life! Förhoppningsvis reser alla till Europa någon gång snart. 

Skolveckan var kul, har träffat Valentina efter skolan och haft sleepovers. Haha saknar henne redan efter en dag utan att ses:/ I fredags var det ju midsommar i Sverige, vilket var den sista kul högtiden jag missar, weho. Jag och Sarah gick ut på kvällen och samlade 7 blommor, man kan ju inte bryta traditioner även fast man är på andra sidan jorden.

På lördagen kom Monique hit igen som förra lördagen och hon gjorde mitt, Valentinas, Emmas och Laurens smink och hår. Åkte sedan mot Girls high ball med Lucy och Lauren, och det var sjukt kul! Det var mycket mer personer och större än Huanui ball då det är den största skolan i Whangarei, men alla mina tjejkompisar var med från Huanui. Jag och Lu kom hem hit runt 12 och sedan körde vi ut till Brad och James hus för att överraska. Dock hittade vi inte huset så blev inte så mycket överraskning. Vi hoppas studsmatta, kollade film och gosade med Brads hund, och det slutade med att vi sov där. Kom hem idag och har mest tagit det lugnt, boring.

Ikväll ska jag skypa med mammi. Denna veckan är min sista skolvecka på Huanui, vad händer?? Fattar inte tiden haha. I helgen ska Lyvia ha sin 18 årsfest, och sen så vet jag ej vad som händer mer. 

Massa kramar

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas