juliasandberg

All Blacks vs Wales

Heyhey bloggen

Har varit en bra helg, som vanligt. Happy Happy! Var lite jobbigt när alla mina vänner tog studenten + Håkan konserten, men detta året har absolut varit värt det så fick tänka på det. Ett år så är det jag!

På fredagen hängde jag med Valentina efter skolan, alltid lika kul. I lördags var det Tane´s födelsedag så vi firade honom på morgonen och sedan kollade vi på hans rugby match. Kl 12 så åkte jag och alla andra STS utbytesstudenter från Whangarei till Auckland för All Blacks vs Wales. Vi gick först och shoppade lite sedan åkte vi till stadiumet vid 7. Vi satt på första raden, och det var sååå coolt! Var seriöst 3m från världskända (och väldigt snygga) All Blacks. Att se matchen live gjorde att jag förstod lite mer vad som faktiskt händer och hur man spelar, det är ganska svårt att se på TV. Kunde även se hur hur massiva spelarna är, deras lår är som min midja vilket är så sjukt. Så det var superkul och jag försöker få pappa att åka med mig till Irland och se dom igen:). Matchen var spännande eftersom Wales ledde i början, men slutade med att All Blacks vann med mycket poäng över. 

Kom hem 2 på natten, och idag har det varit Tane´s födelsedags party! Har varvat tårta och party med plugg eftersom vi har exams denna veckan i skolan som jag måste göra. Har inte pluggat så jätte mycket så försöker trycka in en massa PE idag. 

Ska gå upp Parahaki imorgon, och i helgen så är det Huanui bal! Pretty exciting. 

Idag är det även den 12 juni vilket betyder att om exakt en månad får jag krama familj och vänner igen, det är också ganska pretty excinting!! (och ledsamt)

Hoppas ni alla mår bra

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas