juliasandberg

Sista veckan i NZ

Min sista vecka i Nya Zeeland var väl spenderad! Tog vara på varje minut. Var på en massage med Vale på tisdagen och åt sedan lunch med henne, och efter det så kom Emma och hämtade upp mig i stan. Vi åkte ner till Lucy och så paddlade vi kajak, var jättekul, älskar att paddla! Försökte bara ignorera det faktum att James hade sett en haj där vi var för en vecka sen. 

Sedan sov Emma hos mig, och på onsdagen spenderade vi hela dagen med att fixa festen. Vi satte upp tältet, hängde upp lampor och köpte all mat. Tog mycket längre tid än vad jag trodde det skulle men det blev så bra och fint! Mina tjejer kom tidigare och hängde med mig, och sedan började festen vid 7. Det blev jättebra, och nästan alla som jag ville kom. Somnande under citronträdet runt 6 på morgonen och vid 7 så gick vi upp igen och började städa. Några stannade och hjälpte oss vilket var så snällt, men var fett mycket att göra ändå. Slutade med vattenkrig:)

På torsdagen åkte vi ut till Parua bay för att kolla på en bil till Gus och sedan körde vi bara omkring och pratade. Sov hos Emma två nätter, blev så ledsen av att vara ensam haha. På lördagen som var Valentinas sista dag åkte vi och bowlade, sedan körde vi upp för Parahaki. Jag sprang ner för en sista gång, och sedan åkte jag hem och hängde med älskade Vale. 

På söndagen åkte jag till flygplatsen med Valentina, och det var så sorgligt. Hon är verkligen en av mina bästa vänner<3. Resten av dagen packade jag och var med familjen. Sarah hade varit borta nästan hela veckan så ville bara krama henne. På kvällen åt vi fishtacos och gav varandra lite presenter. Fick ett jättefint stort kort från dom fullt med minnen från året och jag gav dom en tavla. 

På måndagen gick jag upp vid 5 och åkte mot flygplatsen. Där var alla andra STS utbytesstudenter från Whangarei och några av mina kompisar kom och sa hejdå. 

Berättar resten av hemresan i ett nytt inlägg.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas