juliasandberg

Haka och fester

Wtf det är juli?????? Jag försöker atm att förtränga det faktum att jag nu om en vecka sitter på Singapore flygplats påväg hem. Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vad jag ska känna, hela min insida är en complete mess och det är egentligen bara utbytesstudenter i samma sits som kan förstå. Förstå hur jag så gärna vill hem till min familj, men stanna ännu mer här med mina vänner och familj. Nya Zeeland och Whangarei har verkligen blivit mitt hem, och det känns jätte jobbigt att lämna ett liv som jag nu har byggt upp. 

Men! Jag gör vad jag kan för att njuta av all tid kvar och låtsas som ingenting:)). Förra veckan var min sista vecka i skolan, och det var en bra vecka! Blev lite sjuk i mitten men gick över snabbt som tur. Fredagen var min sista dag, och fick många kramar av både lärare och elever. Min sista lektion var spanska och Shenae, Ella och min spanska lärare hade gjort ett jättefint kort till mig + blommor och choklad. Spanska har varit mitt favorit ämne pga dom, skrattat och skvallrat som aldrig förr. Började gråta lite. Efter det gjorde några av killarna Haka för mig som avslutning, vilket var sjukt coolt. Det är alltid väldigt mäktigt att se Haka och började gråta igen. 

Efter skolan grät jag lite mer, hängde med Valentina och vägrade att ta av mig skoluniformen. På lördagen såg jag och Valentina me before you, så bra film!! We did some shopping och sedan fixade vi oss för Lyvias 18års fest. Det var en jättelyckad fest, och hade så kul med alla. Dagen efter åkte jag, Emma, Valentina och Shana och såg Finding Dory, vilket var så sött. Sedan åt vi pizza och hade filmkväll hos mig med Brad och James. 

Idag åkte jag och Emma och fixade lite saker för min och Valentinas fest på onsdag! Sedan gick vi upp Parahaki. Efter det har jag fixat lite i mitt rum och gjort en playlist för onsdag, weho. Imorgon ska jag gå på massage med Vale, och sedan gå upp Mount Manaia med Lauren och Lucy. På onsdag ska vi fixa för festen och sen fest!! Hoppas det blir hur bra som helst. 

Ska njuta av varje minut av min sista vecka här, och ska försöka att fortsätta ignorera att det är min sista vecka:P Nästa gång vi hörs kanske är i Sverige!! Sjukt. Ska göra mitt bästa för att blogga en gång till innan dess.

Vet inte riktigt vad det är med mig och att räcka ut tungan. 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas